Моделът e с 36 месеца гаранция и 13MP камера  Телекомът

...
Моделът e с 36 месеца гаранция и 13MP камера  Телекомът
Коментари Харесай

А1 представя първия си собствен смартфон - A1 Smart N9

Моделът e с 36 месеца гаранция и 13MP камера
  Телекомът А1 пуска на пазара първия брандиран с името на компанията смарт телефон в България. Моделът ще се продава в комплект със особено изработен за него калъф и се отличава с редица прерогативи, измежду които изпъква премиум дизайнът, присъщ за по-високия клас модели.

A1 Smart N9 следва последните трендове на пазара, като предлага отличен 5.47 инчов IPS екран в съответствие 18:9, тясна рамка и тъничък профил. Специален акцент е подложен върху камерите, като главната е с резолюция 13MP, а селфи камерата е с резолюция 8MP. Вграденият датчик за пръстови отпечатъци носи още по-голяма сигурност и улеснение на потребителите.



A1 Smart N9 се предлага на цена от 59,99 лева в брой и 2,99 лева на месец на погашение с проект A1 ONE Unlimited 5XL. Допълнителното преимущество на смарт телефона е гаранцията от 36 месеца, вместо общоприетите 24 месеца, както и опцията за предпочитан достъп до нови услуги на А1.
„ Дизайнът на A1 Smart N9 е неповторим за българския пазар и е основан особено за А1 Group. Можем умерено да заявим, че A1 Smart N9 е следващият жест, който А1 прави за своите консуматори “, съобщи Александър Кръстев, старши управител „ Устройства и аксесоари “ в А1.


Хардуерно, смарт телефонът не отстъпва по нищо на настоящите модели в сегмента. Той разполага с 1.28 GHz четириядрен процесор, 16 GB вградена памет и 2 GB RAM. A1 Smart N9 се предлага в два цвята – черен със златисти акценти (Black Dark) и бял със сребристи акценти (White Silver) и може да се закупи извънредно единствено от клиентите на А1.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР